Microsoft definitivně pohřbil Skype. Kdy skončí a kam můžete přejít?

Originál článek publikovaný na: Microsoft definitivně pohřbil Skype. Kdy skončí a kam můžete přejít?

Reklama Jedna z nejznámějších komunikačních aplikací skončí Skype spadající pod Microsoft by měl být vypnut už za 3 měsíce Uživatelé musejí narychlo vyřešit, kam přejít Služba Skype vznikla už v roce 2003 a málokdo z nás ji nikdy nevyužil. Takzvané „skypování“ bylo jednu dobu nesmírně populární a možná tady dosud máte svůj starý účet. Jeho…

Skype používám stále.

A kam přejít? Většina moderních kecálků je závislých na telefonu a do PC si můžete nainstalovat nanejvýš přídavné zobrazovadlo, které se ani neumí zavřít do system tray. Skype funguje na všech systémech samostatně a nezávisle a přitom se stále synchronizuje - co mám ve windows, vidím i na Androidu a je jedno, jestli je některý z nich vypnutý nebo odpojený od internetu - druhý stále funguje. A po připojení se dosynchronizuje. Nakonec přijdeme na to, že ty hnusné Teamsy budou nejlepší…

1 Líbí se

Jo také mě mrzí že končí :sob: Skype je přehledný, teams je taková slátanina všeho :face_vomiting:

Na Google Play má přes miliardu stažení.

No právě že to není špatná aplikace a oni ji pohřbí :sob:

Avšak přes miliardu stažení má i Messenger, WhatsApp, Telegram nebo Viber, takže dost uživatelů přechází nejspíš k těm. :person_shrugging:

Viber jsem zkoušel a není nic moc a kvůli 2 lidem to mít nebudu, wacap a messages to je hrůza takže používám telegram a signál kde mám nejvíce kontaktů ale každému vyhovuje něco jiného