Originál článek publikovaný na: Microsoft definitivně pohřbil Skype. Kdy skončí a kam můžete přejít?
Reklama Jedna z nejznámějších komunikačních aplikací skončí Skype spadající pod Microsoft by měl být vypnut už za 3 měsíce Uživatelé musejí narychlo vyřešit, kam přejít Služba Skype vznikla už v roce 2003 a málokdo z nás ji nikdy nevyužil. Takzvané „skypování“ bylo jednu dobu nesmírně populární a možná tady dosud máte svůj starý účet. Jeho…
Skype používám stále.
A kam přejít? Většina moderních kecálků je závislých na telefonu a do PC si můžete nainstalovat nanejvýš přídavné zobrazovadlo, které se ani neumí zavřít do system tray. Skype funguje na všech systémech samostatně a nezávisle a přitom se stále synchronizuje - co mám ve windows, vidím i na Androidu a je jedno, jestli je některý z nich vypnutý nebo odpojený od internetu - druhý stále funguje. A po připojení se dosynchronizuje. Nakonec přijdeme na to, že ty hnusné Teamsy budou nejlepší…
Jo také mě mrzí že končí Skype je přehledný, teams je taková slátanina všeho
Na Google Play má přes miliardu stažení.
No právě že to není špatná aplikace a oni ji pohřbí
Avšak přes miliardu stažení má i Messenger, WhatsApp, Telegram nebo Viber, takže dost uživatelů přechází nejspíš k těm.
Viber jsem zkoušel a není nic moc a kvůli 2 lidem to mít nebudu, wacap a messages to je hrůza takže používám telegram a signál kde mám nejvíce kontaktů ale každému vyhovuje něco jiného