Mapy Google nově ukazují podniky podporující LGBT+ a prozradí barvu pleti majitelů

Originál článek publikovaný na: Mapy Google dostávají dvě užitečné novinky. Potěší i vás?

Mapy Google zobrazují nové informace o majitelích podniků Po rozkliknutí ikonky podniku se dozvíte, jaký je názor nebo rasa provozovatele Pěší turisty nebo řidiče zase potěší informace o schodech na trase V Mapách Google se chystají hned dvě novinky. Možná už se na vašem zařízení objevily, případně na něj brzy dorazí (Google totiž funkce rozšiřuje…

Nebylo tohle označování obchodů u nás už za protektorátu? Každopádně doufám, že bude pokročilá možnost filtrování podniků :wink:

5 Líbí se

Neco takového bylo ale teď je to spíše o uchylnosti :roll_eyes:

3 Líbí se

Chce se mi zvracet :face_vomiting:

3 Líbí se

Taková informace možná vlastníkům podniků v západních metropolích přinese více problémů, než užitku.

2 Líbí se

Pro tyhle LGBT magory by měli značit spíše psychiatrie a ne podniky.

3 Líbí se

proletáři všech zemí, jděte …

1 Líbí se

Bylo. Ale za účelem, kam nechodit. Teď je situace opačná.

Proč? Pokud máte něco proti různým menšinám, tak aspoň víte, kam nejít. Takže můžete být jedině spokojen. :slight_smile:

Anebo naopak. Gay kluby u nás máme přes 30 let a rozhodně neprodělávají.

Svědomí, smýšlení a rasa je nejvlastnější a něj nezcizitelnějsí vlastnictví člověka. Kdo na to ukazuje je buď vůl, fašoun nebo jiný sociopat.
Je mně sice teprve pětadevadesát, ale něco podobného kdysi mně stálo pár mých spolužáků, jakkoli byli dětmi.
Že by se do toho dnes zaplétal i strejda G… je velice tristní. Teď jde jen o to, zda je nesoudným pablbem vývojář, jeho zaměstnavatel nebo A.I. …no, u té bych se ani tomuhle nedivil. Od doby, kdy jsme ji začali učit, je furt stejné blbá a… mnohdy i navedená.

Já nevím no… Téčko už se pomalu ze zkratky trhá do novinky TGNCIQ (vygooglujte si to) a tak by to měl progresivistickej komoušskej google taky filtrovat ne? :smiley: Fakt kašpaři…