Originál článek publikovaný na: „Lepší zvuk než AirPody za méně než polovinu." Pecky s ANC spadly z 1 999 na 839 Kč
Reklama SoundPEATS Air5 jsou otevřené pecky s ANC, Bluetooth 5.4 a výdrží až 30 hodin s pouzdrem Zlevnily o 58 % z 1 999 na 839 Kč Majitelé je opakovaně srovnávají s AirPody – které stojí čtyřnásobek Otevřené pecky s aktivním potlačením hluku jsou vzácný druh – v tomhle formátu je pořádně umí hlavně AirPody…
Uf, tak povrchní " recenzi" jsem fakt nečekal a to moje očekávání byly minimální. Na základě 10 neurčitých recenzí a navíc špatně pochopených je to výsměch i pro amatérské recenzí. Například zmínka, že jeden zákazník je srovnává se všemi verzemi airpo není pravda, on měl všechny verze soundpeats, což je dost jiná informace. A další zákazník už nepoužije ani slovo airpod, ale pouze Apple. Jakákoliv AI udělá recenzí o několik řádů lepší a zahrne hodnocení podstatně zkušenějších posluchačů. A obecně, doporučovat něco, co jsem ani neměl v ruce, resp. v uchu je fakt ostuda. A udělat to na daném základě objemu informací je naprostá drzost.
Článek není recenze a ani tak nebyl zamýšlen, což je vidět v kategorii „Zprávičky“. Pokud by to byla recenze, bude v kategorii „recenze“. Spousta serverů, včetně toho našeho, pravidelně informuje o slevách v e-shopech a věz, že mnohdy doporučujeme produkty, které jsme fyzicky v ruce neměli. To však neznamená, že bychom si o produktu neudělali rešerši a neprošli recenze ostatních uživatelů nebo třeba zahraničních autorů.
„Například zmínka, že jeden zákazník je srovnává se všemi verzemi airpo není pravda, on měl všechny verze soundpeats, což je dost jiná informace.“ - nevím, co myslíš výrazem „airpo“, ale asi je tím myšleno AirPods. V článku není nikde informace o tom, že je někdo srovnává s předchozími generacemi Airpodů. Je tam věta: „Jeden věrný majitel, který prošel všemi generacemi řady Air, to shrnul jasně…“ a „všemi generacemi řady Air“ je myšleno Soundpeats Air, ne Airpods.
„A další zákazník už nepoužije ani slovo airpod, ale pouze Apple“ - Apple dělá i jiná sluchátka, než AirPods? Jasně, technicky vzato mu patří i značka beats, ale to by snad autor explicitně zmínil ![]()