Originál článek publikovaný na: Které telefony od Xiaomi teprve obdrží HyperOS a Android 14?
HyperOS a Android 14 už dorazil do několika desítek telefonů od Xiaomi Výrobce svou pozornost zaměřil na nejlepší a nejdražší telefony, update se ale šíří dál Dnes se společně podíváme na přehled telefonů, které na update netrpělivě čekají a brzy se dočkají V loňském roce si Xiaomi hodně pospíšilo s aktualizací na Android 14, zpoždění…
Update se “povedl” tak, že hodinky Xiaomi watch 2 Pro s HyperOS na Xiaomi 13Pro téměř konstantně ztrácejí signál Bluetooth.
Watch 2 Pro nemám, takže nevyzkouším, Wear OS v hodinkách je pro mě něco, čemu se velmi rád vyhnu
Konkrétně já se svojí Xiaomi 13 kupovanou u T-Mobile mám stále MIUI 14.0.9.0
Řešil jsem to jak s T-Mobile tak i s Xiaomi support cz.
Hele mně by nevadilo že mi přijde později aktualizace,ale kdyby nám třeba dal vědět operátor a napsal nám že aktualizaci nějakým způsobem optimalizují pro své služby,tak si řeknu,ok aspoň nějaká zpětná vazba.
Operátor mi tvrdí že s updaty nic nedělají, přitom na zahraničním T-Mobile jsem našel že systémy upravují…
Tak kde je pravda? Každopádně byl jsem 5 let u Xiaomi a to jsem přešel od Applu, většinou měním telefon po 2 letech,teď s Xiaomi 13 bych chtěl vydržet 3 roky a pak zkusím Samsung řady S a v životě už nikdy od operátora,ale přímo od výrobce,kde má člověk jistotu že mu updaty budou chodit tak jak mají.