Kompaktní Motorola Edge 50 Neo ve výjimečné slevě! Za 6 tisíc dostanete skvělý displej, teleobjektiv a bezdrátové nabíjení

Originál článek publikovaný na: Nejlepší mobil za 6 tisíc! Maličká Motorola Edge 50 Neo má teleobjektiv a bezdrátové nabíjení

Motorola Edge 50 Neo s luxusním designem a 6,36″ pOLED displejem je nyní za pouhých 5 999 Kč s kódem ALZADNY20 Má špičkový 120Hz displej s jasem 3000 nitů, 50Mpx fotoaparát s optickým zoomem a 68W nabíjení Osloví také mimořádná odolnost IP68 a MIL-STD 810H, bezdrátové nabíjení a čistý Android s aktualizacemi do roku 2029…

Kod ALZADNY20 bohužel nefunguje

Za mě je lepší připlatit si 500 a koupit z polska s 12GB ram a 512GB paměti!

Samozřejmě ne, vždy ta akce už skončila. Co byste čekal od Světa Androida, že vás budou informovat včas? Článek vyšel 15.9.2025 18:00, tj. akce končila za pár hodin. Trvala několik dnů.

Jo a zapomenout na reklamace. I u mironetu.

Žiju u polských hranic, hodně toho mám z polska a neměl jsem nikdy problém s reklamacemi. Ale mobil jsem ještě nereklamoval (ono většinou si opravím vše sám). Nějaká konkrétní zlá zkušenost? Rozhodně jsem spokojenější když mám 12GB RAM a 512GB místa a modrou verzi. U nás se neprodávala. Specifický trh to nepotřebuje.