Originál článek publikovaný na: Jablečná revoluce! Řada iPhone 17 je tu, známe všechny novinky a české ceny
Apple před pár minutami odhalil řadu iPhone 17 včetně ultratenkého modelu Air Pro modely dostaly masivní upgrade baterií, kompletně nový design a vynikající fotosoustavu Základní model konečně dospěl – má 120Hz ProMotion a always-on displej Před několika minutami skončila konference Apple „Awe dropping“, která přinesla nejvýznamnější redesign iPhonů od roku 2020. Zatímco loňská řada zklamala…
Ta forma má být kde? Že dohnali za xlet to co už dávno všichni mají? Jinak kde je jejich slavná AI? Opět nic co? Větší budu jsem neviděl dlouho.
Nevím zadám svetandroida.cz a čtu o zařízení co nemá Android. Nevím nevím … Je těžké vyjít s davu a neinformovat o tom co je všude přehršel.
SA už přece dávno není o Androidu, ale o mini led televizích a dalších věcech, na které si Češi musí dát pozor.
To že iPhone nemá AI to mě vůbec netrápí je to jen zbytečná nafouknutá marketingová bublina kterou používá tak 10% lidí a žít se bez ní dá úplně v pohodě teda pokud je někdo postižený a bez AI si neutře ani zadek tak pak je to hodně špatný
Mohli byste prosím napsat o Galaxy Tab 11? O Applu píšou všude…
Tady někdo vylezl z jeskyně…Svět Androida píše i jiných zařízení, než jenom o těch s Androidem. Jak dát najevo, že nevím nic o webu, kam píšu komentář, aniž bych dal najevo, že o webu nic nevím.
No ty kráso…iPhone 17 Pro (Max) je jeden z nejošklivějších telefonů. Přišli po letech s novým designem, ale tohle se mi nelíbí.