iPhone 16e teď pořídíte ve skvělé akci! Za 11 tisíc ho můžete mít v černé i bílé

Originál článek publikovaný na: Češi, iPhone 16e teď pořídíte ve fantastické akci! Za 11 tisíc ho můžete mít v černé i bílé

Apple iPhone 16e klesá na nejnižší cenu 11 053 Kč za 128GB verzi Telefon kombinuje čip A18 s 48Mpx fotoaparátem a celodenní výdrží baterie Akce platí na černou i bílou variantu se skladovou dostupností Vstupní model do světa iPhonů je právě k dispozici ve skvělé akci. Apple iPhone 16e v 128GB variantě nyní pořídíte za…

Je za 15 790 Kč. Co tak si ty odkazy rozliknout?

1 Líbí se

Můžete poslat odkaz kde je za 11t, nikde to nemůžu najít to za bude nějaký ojeb a klikbajt.

Telefon za tuto cenu k dispozici skutečně byl, a to na Bohemce. Přes odkaz se tam normálně dostat bylo možné. Akce už pravděpodobně skončila, což bohužel nemůžeme ovlivnit.

Článek vyšel v 10 hodin. Já jsem to kontroloval pár minut poté a za tu cenu už tam nebyl. Není to poprvé, co si den nebo pár hodin dopředu něco nachystáte a než to vyjde, už to není aktuální.

Já to zkoušel zhruba v 11 a na Heurece byla stále nabídka za 11k i když to za tu cenu nikdo neprodával. A jen k té teorii o odloženém článku, fakt ti dává smysl odkládat článek se slevovou akcí? Mě tedy ne.

Jako vy jste tady na tom webu hotový :rofl::rofl::rofl::rofl: . Uz radsi to zabalte píšete tu samé kraviny . To same článek u nahrávání hovoru u Samsung telefonu …. Jdete uz nekam TRUBKY !!!