Originál článek publikovaný na: Češi, iPhone 16e teď pořídíte ve fantastické akci! Za 11 tisíc ho můžete mít v černé i bílé
Apple iPhone 16e klesá na nejnižší cenu 11 053 Kč za 128GB verzi Telefon kombinuje čip A18 s 48Mpx fotoaparátem a celodenní výdrží baterie Akce platí na černou i bílou variantu se skladovou dostupností Vstupní model do světa iPhonů je právě k dispozici ve skvělé akci. Apple iPhone 16e v 128GB variantě nyní pořídíte za…
Je za 15 790 Kč. Co tak si ty odkazy rozliknout?
Můžete poslat odkaz kde je za 11t, nikde to nemůžu najít to za bude nějaký ojeb a klikbajt.
Telefon za tuto cenu k dispozici skutečně byl, a to na Bohemce. Přes odkaz se tam normálně dostat bylo možné. Akce už pravděpodobně skončila, což bohužel nemůžeme ovlivnit.
Článek vyšel v 10 hodin. Já jsem to kontroloval pár minut poté a za tu cenu už tam nebyl. Není to poprvé, co si den nebo pár hodin dopředu něco nachystáte a než to vyjde, už to není aktuální.
Já to zkoušel zhruba v 11 a na Heurece byla stále nabídka za 11k i když to za tu cenu nikdo neprodával. A jen k té teorii o odloženém článku, fakt ti dává smysl odkládat článek se slevovou akcí? Mě tedy ne.
Jako vy jste tady na tom webu hotový . Uz radsi to zabalte píšete tu samé kraviny . To same článek u nahrávání hovoru u Samsung telefonu …. Jdete uz nekam TRUBKY !!!