Huawei představil dvojitou skládačku a vypálil s ní konkurenci rybník

Originál článek publikovaný na: Šílenost! Huawei představil dvojitou skládačku a vypálil s ní konkurenci rybník

Huawei se nevzdává v boji o pověst inovátora Huawei Mate XT je první dvojitě ohebný telefon na světě Místo už klasické konstrukce připomínající písmeno V jde o konstrukce písmene Z Huawei představilo skládací telefon Mate XT, který jako první na světě místo dnes už běžné konstrukce do V, kdy se rozložené zařízení skládá jako kniha,…

Dokud nebude vymyšlená nějaká odolná vrstva toho ohebného displeje, tak je pro mě osobně toto nepoužitelné. Stačí zrnko písku nebo jiné tvrdší “smítko” a displej se poškrábe. Tím tuplem, když je vlastně celá jeho 1/3 neustále odkrytá a slouží jako přední displej ve složeném stavu

Takže baterie o ničem dá to tak půl dne ne? Podpora nula. Pak je tu věc na kterou nemám možnost si nahrát Google služby. Tohle jim koupi maximálně nějaký číňánek. U mě by tohle využití fakt nenašlo.

Hned jak s tím příjde na trh Samsung tak jdu do toho :sunglasses:

Za ty love rozhodně ne.Dalsi věc je ta která už byla zmíněná… Podpora katastrofa.Kdyz jsem řešil z podporou několik problémů ohledně update systému, připadlo mě to jako bych je skolil… A takto je to v mnoha případech od různých značek, takže jak říkávam jsou tu samo IT a je to jetrnice vedle jetrnice a nic nefakci…Takže za mě si ty love nezaslouží nemluvě o tom jestli to vůbec člověk potřebuje. ( Maximálně zase pro nějakého manažera kterej si bude poměřovat pindíka, IT jetrnici , která bere balík prachu a dále pak pro člověka kterej řve prachy do chujovine a ne do rodiny. Pak nemají byt prachy na důchodce že když se nerodí další poplatníci. Ne nejsem duchna :wink: zdar