Originál článek publikovaný na: HONOR se přidává k technologickým gigantům: Nabídne 7 let aktualizací pro své telefony
Reklama Společnost HONOR přichází s novým vizionářským plánem pro svou společnost, zahrnuje celkem tři kroky Zavádí rozšířenou podporu, která má prodloužit životnost chytrých telefonů řady Magic až o sedm let Snaží se k tomuto kroku inspirovat i ostatní výrobce, aby se průmysl mohl stát jednotným ve svých hodnotách Výrobce chytrých technologií HONOR představil na letošním…
Pokud nepůjde snadno vyměnit baterie, tak 7 letá podpora ztrácí smysl, neboť tak dlouho žádná baterie nevydrží.
Nejde o to co inzerují ale o tom jak to bude ve skutečnosti - třeba takový Samsung u většiny telefonů ještě nemá nový android půl roku po vydání.
Takže jestli chceš aktualizace hned tak Pixel
Záleží na tom, jak intenzivně mobil používáte, tedy jak často nabíjíte. Při každodenním nabíjení samozřejmě nevydrží. Můj dostává napapat cca 1x týdně, takže by měla baterka vydržet deset let bez problémů.
7 let pro vlajkovou loď, 2 roky pro ten zbytek?
Týden?jak tohle děláte? S jakým telefonem? To ho nepoužíváte a máte letecký režim? Za druhé baterie stárne přirozeně ne jen používání
Beru každodenní nabíjení, které je nejčastější u většiny uživatelů.
Jak to dělám? Mobil se válí na stolku, občas si hoví u mě v kapse, občas s ním volám nebo pustím na chvíli nějakou aplikaci, třeba když platím parkování, hledám spoj, potřebuju mrknout na mapu nebo si někde venku přečíst došlý mail, případně platím v Lídlu. Ale většinu času se válí na stolku. Doma totiž používám na všechno kromě telefonování notebook.
Je to realme 8 4G. Aplikace jsem zvyklý ukončovat (jako na počítači) a nepotřebné odinstalovávat, a to včetně mnoha googlích, ať žije adb shell… BT pouštím jen, když jedu autem na delší cestu. WiFi a data jsou zapnutá pořád.
Dobrý den,
mohu potvrdit. Rovněž mám už pár let Realme 8. Baterka je skutečně držák, a optimalizované nabíjení přes noc tomu ještě dodává.