Originál článek publikovaný na: Honor provokuje Samsung! Na svůj nový ohebný telefon vyryl "omluvu" majitelům Foldů
Honor provokuje Samsung „omluvou“ na svém novém skládacím telefonu Magic V3 Magic V3 se chlubí titulem nejtenčího skládacího telefonu na světě K oficiálnímu evropskému představení dojde za pár dní na veletrhu IFA Když se velké technologické firmy pustí do vzájemného popichování, obvykle to stojí za to. Honor, který se v poslední době snaží prorazit na…
A už se jim nekdo vysmal za ten fotomodul co leze ven? To v te kapse vubec nebude vadit. Pak jejich marný dost nevyladeny os plny bugu. Tak za to se proc neomlouvaji.? Njn Honor a plna pusa kecu.
Já jsem Samsungovej, ale musím uznat, že Samsung se pomalu stává nafouknutou bublinou.
Nemám zkušenosti s žádným foldem, ale jako dlouhodobý uživatel Samsungu soucítím s tím, co Honor píše.
Po tom, co jsem několik let různým dokupovaním bazarovych součástek a nových baterií udržoval v chodu Samsung Galaxy Buds+ kvůli jejich dlouhé výdrži, jsem se po té, co mi opět! už u 4. sluchátka odešel basový “repracek” s nima rozloučil a přešel na Sonky.
A obávám se, že mé příští hodinky už taky nebudou Galaxy Watch
A to co předvedl Samsung letos se sluchátky a hodinkami je už na pováženou
Ja mam sluchatka buds 2 pro uz 2 roky a nikdy žádný problem. Taky jsi mohl trefit špatný kus. A bud+ jsou zrovna ne moc dobře hrajici sluchatka na dnesní dobu. Divim se ti ze je ještě někdo má.Jinak viděl jsi podledni fold? Je to super kus rechniky. To že tady honor napíše tyhle pohádky je sice pěkné, ale pak když máš v ruce honor a chceš s nim delat kousky co na samsungu nestacis se divit ze to proste nejde a os je mimo. Proc si teda neporidis honor se sluchatky a foldem? Pak mi napis jak ti funguje jejich ekosystem ano taky se mi nelibi psoledni sluchátka a proto jsem verny Buds 2 pro a menit nebudu. Jinak sony jsem mel taky ale to pohodli bylo hrozne.