Honor překvapil! Jeho nový smartphone má šíleně velkou baterii, a přesto není tlustý

Originál článek publikovaný na: Honor naprosto šokoval! Jeho nový mobil má šíleně velkou baterii a není ani tlustý

Honor Power je nový smartphone s 8 000mAh baterií Navzdory této kapacitě má jen 7,98 mm tlustou konstrukci Láká také na pořádně jasný displej či 66W nabíjení Trendem pro letošní rok je ve světě smartphonů navyšování kapacity baterie. Snaží se o to zejména čínští výrobci, ale i obecně konzervativnější Samsung se už podle spekulací zabývá…

Musím uznat, že kdyby mi vydržel telefon dva dny v pohodě bez nabíjení a klidně i tři při menší zátěži, tak by to byla fakt bomba. Pořád nic moc z uživatelského hlediska, ale opravdu změna za posledních cca 15-17 let.

1 Líbí se

Nevímno,ale já dám dva dny s Ultrou v pohodě nabíjíme až druhý den v noci.

Čekal jsem, že se někdo ozve, jak zvládá dva dny už teď. Kolega má pár let starý telefon (nevím teď jaký) a vydrží mu 5 dní v pohodě. Všechno záleží na používání. Taky dám se svojí Ultrou klidně celý vikend, ale v pracovních dnech, kdy jsem s telefonem aktivnější, tak není šance, aby vydržel.
24/7 zapnutá data, bluetooth, připojené hodinky, několik hodin denně poslech přes sluchátka - stream hudby Spotify/Youtube Music, focení, hraní, procházení webů/socek, Propojení s Windows, dvě-tři hodiny aktivní Poloha,… běžné aktivity přes den.
To, že telefon tohle zvládne v pohodě celý den bez nabíjení je už samo o sobě super.