Originál článek publikovaný na: Honor 90 GT představen. Premiéra 24 GB RAM!
Honor 90 GT se stal skutečností a potvrdila se většina spekulací Vysoký výkon zajistí procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Vůbec poprvé výrobce nabídne až 24 GB operační paměti Nejvíce očekávaným telefonem od Honoru je v současnosti Magic 6 Pro. Chybět nebude dokonce ani speciální edice Porsche Design, která by měla nabídnout úchvatný vzhled a…
Já bych si ho s dovolením vzal. Když bude mít češtinu…
Češtinu bude mít 100%. Android ji už osahuje hodně dlouho, dokonce tak dlouho, že mě ani nenapadlo, že by tomu mělo být jinak :).
Konkrétně, jsem se zeptal ChatGPT. “Od kterého roku, nebo verze systému Android obsahuje systém češtinu?”
Systém Android začal podporovat češtinu od verze Android 2.3 Gingerbread, která byla vydána v prosinci 2010. Od té doby byla čeština stále součástí většiny verzí systému Android a postupně byla vylepšována a rozšiřována. Android je vyvíjeným systémem, a každá nová verze obvykle přináší různé změny a vylepšení, včetně rozšíření podpory pro různé jazyky, včetně češtiny. Je tedy vhodné mít nejnovější dostupnou verzi Androidu, pokud chcete využívat plnou podporu pro češtinu a nejnovější funkce.
Prosim a Os porad tak hrozny ze to nezachrani ani 24agb ram? A fotky to je dalsi nudna bida. Podpora taky a tim bych asi tak skoncil.
Počkal bych na reálné dojmy, odsoudit něco od stolu je jednoduché, ale…