Originál článek publikovaný na: Google Pixel Watch 5 jsou tady! Zrychlily a dostaly další zdravotní funkce
Reklama Google oficiálně představil chytré hodinky Pixel Watch 5, a to ve dvou velikostech pouzdra. Začínají na 9 990 Kč Vzhledem zůstávají věrné loňským Pixel Watch 4, všechny novinky se odehrávají uvnitř Čip má být o pětinu rychlejší než dřív a přibyla řada nových funkcí pro sledování zdraví i kondice Nová generace hodinek od Googlu…
Já bych po nich skočil hned, ale ta výdrž… Musel bych si osvojit každodenní nabíjecí rutinu, ale rutiny nemám rád
. Kdyby ty hodinky vydržely aspoň tejden, už jsou moje.
Používám předešlou verzi a cca 3 dny dají na jedno nabití, ale nabíjí se fakt rychle. Navíc ten nabíjecí stojan je fakt pohodový. Taky jsem se toho bál, ale nakonec mě to skoro neomezuje.
Musím napsat , že ty hodinky jsou supr . 3 dny výdrž bez problémů, testováno ,
zatím co jablíčkáři dobíjí každý den , moje GP Watch 5 45 mm nabíjím jednou za 3 dny a ještě 13 procent zbývvá .A to za běžného provozu ke kterým jsou hodinky určeny.
Synchronizace dat, notifikace, zdravotní údaje a sportovní aktivita se bezproblémově předávají bez ztráty informací , oznámení a krásně čitelný displej se spoustou aplikací je rychlý a haptika výborná .
Pixel Watch 5 teďka testuji a musím říct, ze výdrže jsem se zpočátku bál, protože po nastavení jsem první den zvládl projet asi 70 % baterie. Teďka už si to trochu sedlo, tak uvidím ![]()
63 hodin od posledního nabití a mám k dobru ještě 24 procent. Rychlost nabíjení je úžasná, jen ta poslední minuta se vleče.
Ale i s touto poslední dlouhou minutou trvá nabíjení asi 40 minut. Mezitím co se nabíjí i aktualizují co je třeba.