Originál článek publikovaný na: Google Fitbit Air recenze: Náramek bez displeje je zařízením, které jsem potřeboval
Reklama Fitbit Air je náramek bez displeje od Googlu, konkuruje známějšímu Whoopu V Česku ho oficiálně nekoupíte, v Německu vyjde na 99 eur (asi 2 400 Kč) Doplňuje jej AI trenér, který je užitečný, ale bohužel občas chybuje Google po delší době vydal produkt, který mě zaujal nejen jako redaktora, ale i jako běžného uživatele.…
Google Fitbit Air mám už skoro měsíc, zakoupen v ČR , v Google Store , v modré barvě, tak pěkná jako na obrázku není, spíše špinavě modrá , ale co už . Stál 2990 Kč .
Trochu zlobil ze začátku , na vině byla zastaralá aplikace Google Health , ale po navázání kontaktu přes zpětnou vazbu písemnou korespondenci a po té i hlasovou od Marka , což je člen týmu péče o zákazníky Google Health a Fitbit , jsme chybu vyřešili , sice to trvalo pár dní , ale nyní je už vše v pořádku . Chyba byla v Obchodě Play , poněvadž dává nové aktualizace Google Health s velkým zpožděním , což se náramku nelíbilo , Jinak výdrž je 8 dní v pohodě . Včera v 5 ráno to bylo 7 dní od nabití a dnes , právě ted , baterie ukazuje ještě 23 procent .S Markem máme domluvu , že zjistím v APK , zda vyšla nová aktualizace a zpětnou vazbou mu dám echo a on popostrčí OP k vydání
. Je chytrý náramek , zaznamenal i generální úklid bytu
. Premium nemám a ani ho nebudu objednávat ,stačí mi to tak , jak je v neplacené verzi . Je tam vše co potřebuji vědět . Sundávám ho jen při sprchování a nebo koupání , Pvní náramek pod nímž se netvoří ekzém a je tak lehký, že ani nevím že na ruce něco mám . To je asi tak vše .
Díky za postřehy! To se shodneme, já naštěstí problémy s aplikací neměl, ale jinak je náramek super pohodlný a prakticky jej nesundávám :))
Ty vibrace jsou asi jen u placené verze Prémium, že ? Protože ani = bulíci
= nevibrují a ani jsem nikde nenašla možnost je zapnout .Takže vstávám bez vibrace budíčků .To je asi tak jediné co mi chybí.
…No a jednou týdně , v pondělí během dne , dostávám mailem shrnutí aktivit a zdravotních funkcí , za celý uplynulý týden .
Sice to není v češtině , ale je tu téměř všechno co Marek slíbil, že bude opraveno
What’s left to fix on the Google Health app roadmap
Na APK je sktualizace Google Health nová verze 5.05 , komu nevadí angličtina .