Originál článek publikovaný na: Galaxy Watch Ultra 2 se vystavují na oficiálních snímcích! Nabídnou (nejen) tenčí rámečky
Reklama Leaker Evan Blass zveřejnil novou sadu oficiálně vyhlížejících renderů Samsung Galaxy Watch Ultra 2 Vzhled zůstává v podstatě beze změny — k vidění jsou jen tenčí rámečky a nové značení na lunetě Pouzdro o velikosti 47 mm, safírové sklo, LTE i odolnost 10 ATM potvrzují dřívější úniky O baterii nové generace prémiových hodinek od…
Jen pro upřesnění, když píšete „přepracované značky na otočné lunetě“… Luneta u předchozích Ultra není otočná a myslím si, že nebude ani u Ultra 2. Každopádně díky za fotky. Rozdíl mezi původním a novým modelem je opravdu minimální. Pokud by místo levně působícího plastu po obvodu pouzdra dali kov - nebo alespoň plast dokonaleji imitující kov, určitě by to vzhledu pomohlo. Fakt se divím, že to nikdo v Samsungu neřeší…Ultry mám a jsem s nimi spokojený. Častější nabíjení je určitá daň, kterou jsem ochotný zaplatit za plnou integraci do systému. Už např. jen možnost okamžitě vypnout nebo posunout budík na mém Samsung telefonu je pro mě dost důležitá. Ultry jsem volil i kvůli lepší vodotěsnosti (předchozí Galaxy Watch jsem při plavání „utopil“). Větší baterie u nového modelu je fajn, ale pokud by se posunula výdrž o den nebo i dva, nebude to pro mě osobně důvod k upgradu na Ultra2.