Galaxy Ring po měsíci používání. Výhrady se hledají jen těžko (recenze)

Originál článek publikovaný na: Galaxy Ring po měsíci používání. Výhrady se hledají jen těžko (recenze)

Reklama Samsung začal i u nás prodávat chytrý prsten Galaxy Ring Nabízí jej ve 3 barvách a mnoha velikostech Nejlépe funguje s hodinkami Galaxy Watch Galaxy Ring je poměrně nový produkt společnosti Samsung na poli chytrých prstenů. Chytrý prsten je zařízení sloužící k měření tělesných parametrů jako je tep, okysličení krve či teplota kůže. Chytrý…

1 Líbí se

Bylo by to super kdyby to měřilo EKG automaticky s propojením s hodinkami a nemuset prstem držet tlačítko, to bych si ty dvě věci možná i pořídil, takhle mám garminy :slightly_smiling_face:

Asi si to neumím představit. Tam přece musí projít proud celým tělem, aby se EKG změřilo, ne?

1 Líbí se

Přesně tak kolega neví o čem píše asi.

Jinak výhradu bych měl hnedka jednu bez plateb ať si to strčí někam.konkurence dávno umí oni udělají prsten mezi posledníma a stejně tam NFC nedaji? Fail jako pjase. Plus neskutečně otravné svícení v noci to taky nechceš.

Například jaká konkurence?

To se mě jako vážně ptáš? Neumíš si to najít co tak např Ora?

Zdar a sílu strýček google dneska existuje.

Jistě, “Ora” . Pokud máš na mysli Oura ring, tak ten NFC nemá, stejně jako tomu je u ostatních prstenů, které by se daly nazvat konkurenty (Ultrahuman, RIngconn…)

Ten prsten z odkazu slouží výlučně k placení, nic jiného neumí, takže srovnávat jej s prstenem od Samsungu je bezpředmětné a hloupé.

a) tohle není Ora.
b) tohle umí jen platit, ale nemá to senzory
c) když poskytuješ nějakou informaci, je opravdu slušné nejpozději po dotazu dát nějaké bližší info. jak jsi právě dokázal, sám jsi nenašel to, o čem jsi psal, takže chtít po někom, kdo o tématu mnoho neví, “aby si to našel” není moc přínosné. S velkou pravděpodobností najde něco jiného než jsi myslel ty a pak už se nedomluvíte nikdy.

P.S. souhlasím s tím, že to placení tam dát mohli. Ostatně to je v závěru jako negativum.

Ano v dnešní době dost důležitější než měření nepřesnosti ala Samsung.

No, hlavně se nauč používat strýčka Googla a nepiš tady nesmysly.

Já nesmysl nepíšu. Pro mě je důležitá platba a ten prsten tu platbu umí. Takže nevím co tu píšeš za nesmysl ty. Napíšeš mi ukaž kdo to umí já ti napsal kdo to umí. Co tam máš dále? Že je Samsung neschopný tam blnfc čip dát to je jeho blbost. Pak to koupí jen nadšenci a stejně to po chvíli odloží a dál používají hodinky. Které to umí už dávno.

Psal si, že konkurence to umí. Ne, žádný prsten sledující zdraví platby neumí. Ty prsteny, které mají jedinou funkci a to je možnost placení, tak to opravdu není konkurenční produkt.

Dále jsi psal, že to umí Ora. 1) Správně je to Oura 2) NFC nemá.

Nediskutuj o tom, o čem nemáš páru.

1 Líbí se

Tak se na mě nezlob že je pro mě důležitější platba než zdravotní funkce které umí měřit mé watch hodinky. A nepřesný prsten který neumí platby fakt nechci. Já jen napsal že konkurence to umí což je pravda. Pak kdo tu píše to čemu nerozumí. Nemůžu za to že to neumíš překousnout. Že Samsung je banda a na NFC kašle není můj problém.

Ano jen platby ale o to jde. Další funkce já fakt neřeším. Jestli on ano ať si pořídí Galaxy ring ale bez plateb za mě nesmysl kupovat.

V tom případě je konkurence i zásnubní a snubní prsten. Vše má tvar kroužku a nosí se na prstech. Ono je dobré porovnávat parametrově podobné či stejné a ne hrušky s jabkama. Takže znovu, ne, žádný konkurenční produkt platby neumí.

1 Líbí se

Ok takže když jsem poslal prsten co umí platit bez zdrav. funkci, tak to konkurence neumí, ok končíme. Dal to fakt nemá cenu.

Končíme, ty ses tady zdiskreditoval dostatečně, Jirko.

Jinak ano, třeba snubní prsten je tomu z odkazu s možností placení, který jsi poslal, jakous takous konkurencí - ten ani snubní nemusíš nabíjet.

Ještě jednou, žádný prsten se zdravotními funkcemi nedisponuje možností placení. Takže konkurence žádná není. To je to, na co jsem reagoval. Opravil tě i pan Faltýnek.

Foltýnek, prosím… Faltýnek je politik, se kterým nemám opravdu nic společného :slightly_smiling_face: