Fotoaparát Samsung na steroidech. Dejte sbohem rozmazaným fotkám!

Originál článek publikovaný na: Fotoaparát Samsung: Dejte sbohem rozmazaným fotkám!

Samsung má dlouhodobě problémy s rozmazanými fotografiemi Novinka S24 slibuje zrychlení závěrky a vyšší kvalitu obrazu Některé věci může ovlivnit i uživatel správným nastavením Fotoaparát Samsung je už dlouhou dobu cílem stesků na kvalitu výstupu po celém (nejen) českém internetu. Lidé si stěžují na pomalé reakce a na rozmazané fotografie. Zatímco konkurence zachytí obraz často…

Príma počtení a obhajoba neobhajitelného. Pixel i iPhone vyfotí vše vždy perfektně jedním stiskem defaultní apkou bez otravování, ikdyž to jde logikou proti podtsatě fotografování, tj. dlouhý čas atp, to chceme i u Samsungu!

1 Líbí se

Naprpoto nesouhlasim zrovna včera jsem si tohle vyzkoušel u slavného pixelu 8 pro a fotky byly ještě horší než to co lezlo z S24U, takže opět jen keci. Kdybych neměl dva zmiňované mobily vedle sebe, tak bych tohle fakt nenapsal ale bohužel jen vychvalovaný pixel. Studené barvy a fotky ve finále ještě horší.

Tady nejde o barvy, ale o to, že z toho nebude totální mazanice. Stačí si přečíst zpětně pár tvých příspěvků a je jak už z nicku vyplývá, Samsung pro tebe bude vždy nej, ikdyž to není pravda.

1 Líbí se

Bude článek o tom, jak dostat Google fotoaparát do S24. Ale upřímně, už u S23 jsem se z toho na zadek neposadil, S24 je ještě dál.

1 Líbí se

Taky mě to nebere, co jsem tak viděl, tak by mně to nestálo za to. GCam patří prostě na Pixel, tak jako Bixby na Samsung :grinning:

1 Líbí se

Bohuzel mel jsem i poxel ktery mel mazanice takze mi pak rekni kde je problem? U samsungu ve finale jsou ty fotky lepší. Takze opet jsi dost vedle.

Tak to mají asi všichni kámoši vadný Samsungy, když můj obstarožní Pixel 7 vždy vykouzlí nejlepší výstup :rofl: Jo a to nejsem ani pixelfans :laughing:

Jo a ty nejsi pixelfans to jde videt :smiley: