Originál článek publikovaný na: Fotoaparát Samsung: Dejte sbohem rozmazaným fotkám!
Samsung má dlouhodobě problémy s rozmazanými fotografiemi Novinka S24 slibuje zrychlení závěrky a vyšší kvalitu obrazu Některé věci může ovlivnit i uživatel správným nastavením Fotoaparát Samsung je už dlouhou dobu cílem stesků na kvalitu výstupu po celém (nejen) českém internetu. Lidé si stěžují na pomalé reakce a na rozmazané fotografie. Zatímco konkurence zachytí obraz často…
Príma počtení a obhajoba neobhajitelného. Pixel i iPhone vyfotí vše vždy perfektně jedním stiskem defaultní apkou bez otravování, ikdyž to jde logikou proti podtsatě fotografování, tj. dlouhý čas atp, to chceme i u Samsungu!
Naprpoto nesouhlasim zrovna včera jsem si tohle vyzkoušel u slavného pixelu 8 pro a fotky byly ještě horší než to co lezlo z S24U, takže opět jen keci. Kdybych neměl dva zmiňované mobily vedle sebe, tak bych tohle fakt nenapsal ale bohužel jen vychvalovaný pixel. Studené barvy a fotky ve finále ještě horší.
Tady nejde o barvy, ale o to, že z toho nebude totální mazanice. Stačí si přečíst zpětně pár tvých příspěvků a je jak už z nicku vyplývá, Samsung pro tebe bude vždy nej, ikdyž to není pravda.
Bude článek o tom, jak dostat Google fotoaparát do S24. Ale upřímně, už u S23 jsem se z toho na zadek neposadil, S24 je ještě dál.
Taky mě to nebere, co jsem tak viděl, tak by mně to nestálo za to. GCam patří prostě na Pixel, tak jako Bixby na Samsung
Bohuzel mel jsem i poxel ktery mel mazanice takze mi pak rekni kde je problem? U samsungu ve finale jsou ty fotky lepší. Takze opet jsi dost vedle.
Tak to mají asi všichni kámoši vadný Samsungy, když můj obstarožní Pixel 7 vždy vykouzlí nejlepší výstup Jo a to nejsem ani pixelfans
Jo a ty nejsi pixelfans to jde videt