Originál článek publikovaný na: FBI prolomila telefon atentátníka na Trumpa za 40 minut! O jakou značku šlo?
Americká FBI se podělila o informace týkající se atentátu na Donalda Trumpa Telefon atentátníka prý prolomila za pouhých 40 minut O jaký telefon se jednalo a co všechno FBI prozradila? FBI, tedy Americký federální úřad pro vyšetřování, konečně zveřejnil některé zprávy týkající se nedávného pokusu o atentát na prezidentského kandidáta Donalda Trumpa. Jedna z nich…
Že FBI prolomí přístup do telefonu mě asi nepřekvapuje, ale zvládli by chráněnou složku v Knox? https://cellebrite.com/en/productupdates/supporting-new-samsung-devices-data-sources-and-encrypted-drones/
1 Líbí se
Chybí tu informace, který typ zabezpečení atentátník použil. Pokud jen znak v 3x3 bodech nebo 4 číslice jako pin, tak jim to trvalo poměrně dlouho. :-))
Ta informace nechybí jen tady, ale když mrkneš do zdroje, zjistíš, že nebyla zveřejněna.
Přesně tak. Samotného mě zajímalo, jakým způsobem měl střelec telefon zabezpečený, ale nenašel jsem bohužel ani v mnoha dalších zdrojích. Bude zajímavé, jestli se tato informace časem objeví.
1 Líbí se