Do Česka přichází parádní tablet s 5G konektivitou. Cena se drží nízko

Originál článek publikovaný na: Do Česka přichází parádní tablet s 5G konektivitou. Cenou potěší

V červnu do Česka přišel vysoce atraktivní Redmi Pad Pro Xiaomi na náš trh brzy uvede jeho sourozence s podporou 5G Podařilo se nám zjistit, kdy by měl vyjít a kolik bude stát Na český trh brzy zamíří nový tablet s 5G konektivitou, schopný udělat radost všem uživatelům, kteří se neradi spoléhají na Wi-Fi připojení.…

Je to věrná kopie Poco Pad. Před měsícem jsem ho objednal z Číny. Tady se nedodává. Jen Poco má 8/256Gb.

Ahoj, spíš naopak, POCO Pad je věrná kopie Redmi Padu Pro, neboť vyšel později. Jinak ale chápu myšlenku. Jak jsi zatím spokojen? :blush::blush:

1 Like

Jo. Splňuje všechny požadavky co jsem potřeboval. Je svižný a počítám že vydrží i nějaký ten rok. Dokonce i ten 8Gb foťák fotí lépe než jsem očekával. Zatím jsem nepřišel na žádný mínus. Možná jediný. Balení by mohlo obsahovat nějaký silikonový obal.

1 Like

Já můžu prozradit, že Redmi Pad Pro nyní budu testovat a velmi se těším. Na papíře vypadá naprosto skvěle a doufal jsem, že u mě skončí, už v podstatě od prvního momentu, co debutoval v Číně (i když tehdy jsem si ještě myslel, že k nám dorazí jen jako POCO Pad).