Běžecké hodinky Huawei Watch GT Runner 2 míří do Česka! Vypadají parádně a teď je koupíte se slevou

Originál článek publikovaný na: Běžecké hodinky Huawei Watch GT Runner 2 míří do Česka! Vypadají parádně a teď je koupíte se slevou

Huawei Watch GT Runner 2 se začnou v Česku prodávat 31. března od 8 999 Kč se zaváděcí slevou Běžecké hodinky s titanovým pouzdrem nabídnou EKG, maratonský režim a až 14 dní výdrže Vylepšená GPS s 3D plovoucí anténou slibuje o 20 % přesnější sledování trasy i v zástavbě Po pěti letech přichází Huawei s…

Zajímalo by mě něco bližšího o platbách NFC, zda opravdu na těchto hodinkách fungují, v tom odkaze na Alze o tom není zmínka.

Hodinky vypadají celkem kompaktní, ale to je asi jejich jediná výhoda. Sledování běhu je možná o něco důkladnější než na obdobných hodinkách, ale naprostá většina zmíněných funkcí je i u ostatních hodinek (nejen Huawei). A kdo ocení při běhu třicet čísel místo dvaceti? Já dodnes neznám význam ani těch dvaceti (berte s rezervou).
A nezapomenout na Google ban, Všechny Google aplikace jsou tabu, nepůjde použít například diktování hlasem (au), home asistent, navigace Google Maps nebo Gmail.

Mám první generaci, kterou jsem kupoval asi za 3500,- a nevidím zásadní vylepšení na těch 2. Být cena 5000,- tak by to dávalo smysl. Tohle je úplně mimo.