Originál článek publikovaný na: Amazfit T-Rex 3 nabídnou špičkový jas i luxusní výdrž. Líbí se vám?
Amazfit by mohl již brzy představit odolné sportovní hodinky T-Rex 3 Nabídnou vynikající jas a třítýdenní výdrž baterie při běžném používání Sportovcům nabídnou 170 režimů, off-line mapy a funkce pro sledování zdraví Amazfit se zřejmě chystá k uvedení nového modelu chytrých hodinek pro náročnější sportovce. Jeho robustně působící model T-Rex 3 se podle serveru Notebookcheck…
21 dnu? Tak to určitě pak se vše pozapíná a budou rádi za tři dny.
Čau. Mám T Rex 2 a tu 3 týdenní výdrž můžu potvrdit. Měření tepu po minutě a 4 až 5 hodin týdně sportovní aktivita s GPSkou. A vydrží víc jak 3 týdny. Mám je roka půl.
Mam ty hodinky kazdy druhy den chodim behat takze gps pri behu zapla, mam zaple uplne vsechno na plno displej oznameni mereni zdravotnich funkci prave ted maji moje hodinky 25%baterie a nabijel jsem je pred 18 dny a mam taky t rex 2
A co ti to všechno prosím tě měří? Měři ti to každých 10 min nebo co 5 hodiny atd? Protože to je dost důležitý ne jen napsat že mám vše zapnuto. Oznámení, emaily chodi? Odpovíďáš? Voláš přes ně? Protože jinak jsou to u mě hloupe hodinky a preferuje se tu jen výdrž. Jinak neda se telefonovat, neda se platit nemylim li se. Tohle není pro mě. Škoda.
T-Rex 2 - měření tepu každých 5 minut, okysličení + stres podle aplikace ( asi taky každých 5 minut ), aktivita - běh nebo chůze oboje s GPS - v průměru 2 hodiny denně. Notifikace jen SMS a volání. Výdrž bez problémů 3 týdny. Rok a půl staré…
To je nesmysl, nosím je přes rok a čtvrt (T-Rex 2)a vydrží poctivých 6 dnů se zapnutým Always displejem. /Vypínám ho pouze na noc/To co zde popisujete, není se zapnutým Always displejem. Jak píšete vše zapnuté… Jinak jsem s nimi nadmíru spokojen. Jsou odolné a to skutečně dost, vůbec je nešetřím. Vydržely spoustu nárazu a pochopitelně s nimi pravidelně plavu. Za celou dobu nejsou ani škrábnutý. Jediné co mi celkem vadí, že s nimi nemůžu platit a rovněž volat s nimi nemůžete, to mé předchozí hodinky amazfit 2 uměly, ale zase měly pouze třidenní výdrž (se zapnutým Always displejem).