YouTube Premium v Evropě zdražuje. Víme, kolik si připlatí Češi

Originál článek publikovaný na: YouTube Premium v Česku zdražuje! Kolik si připlatíme?

Služba YouTube Premium oznamuje uživatelům napříč Evropou zdražení Vyšší ceny se týkají všech dostupných tarifů V první vlně zdražování je i Česko Řadu uživatelů služby YouTube Premium dnes nemile překvapil e-mail oznamující zdražení služby. První hlášení o zdražování přichází nejen od uživatelů z Česka, ale napříč Evropou, Slovensko nevyjímaje. Oproti původním cenám si uživatelé připlatí…

Já osobně si platím YouTube Premium pro celou rodinu skrz YouTube Family. Když náhodou natrefím na možnost kouknout na YouTube na jiném učtu, nebo jako nepřihlášený, vždy se zděsím kolik reklam tam je. Přesně kvůli reklamám a jejich množství už nesleduji klasikou televizi a nahradil jsem to Netflixem, YouTube atd. Jak to máte vy?

Na YouTube se dívám jen sama, ostatní mají svoje kanály na co se dívají.Na klasickou televizi nikdo nekouká už 5 let . :joy: Zatím ji máme , ale jen proto aby nebyla prázdná stěna .:grin:

Já mám rodinný tarif YT Premium prakticky od doby, co k nám dorazil. Využívám aktivně i YouTube Music, takže to pro mě byla opravdu výhodná nabídka. Po tomto posledním zdražení je však cena nebezpečně blíží maximu, co jsem za podobnou službu ochoten platit.

Jinak TV u nás hlavně večer běží poměrně pravidelně, pouštím si ji ale jen pozadí k práci. Většinou ji ani nevnímám a pak se divím, co že to „sleduju“ :grin:

Tak tomu vůbec ale nerozumím… Já YouTube používám tak 8 let určitě, neplatil vůbec nic, reklamu už jsem taky dobrých 5 let neviděl ani nevím, že tam nějaké jsou.. poslouchám vše co chci na mobilu i když se mobil zamkne a stáhnu taky co chci. Fakt jsem asi nepochopil o to tady jde…