Xiaomi spustilo druhou vlnu aktualizací na HyperOS 3. Dostane se na 18 zařízení, stáhnete brutálních 7 GB

Originál článek publikovaný na: Xiaomi spustilo druhou vlnu aktualizací na HyperOS 3! Dostane se na 18 zařízení

Xiaomi spustilo druhou vlnu aktualizací stabilního HyperOS 3 pro 18 dalších zařízení Aktualizaci dostávají skladačka Mix Flip 2, tablety Pad 7 a chytré hodinky Watch S4 POCO F7 a Redmi Note 14 se dočkají v listopadu Xiaomi pokračuje v rozsáhlém rozšiřování systému HyperOS 3 a právě spustilo druhou vlnu aktualizací. Tentokrát se stabilní verze dostává…

Xiaomi 15t pro a pořád nic

1 Líbí se

Vlastním Xiaomi 15 T Pro EUXM build Hyper OS 2. Prozatím jsem neobdržel verzi rom Hyper OS 3. Jsem registrován a přijat v programu pro test beta stable build.

1 Líbí se

BRUTÁLNÍCH 7gb??? Jako (anti)reklama na FUP u našich omezených operátorů asi OK, ale jinak co je dneska 7gb? Navíc u aktualizace, která mění v podstatě víc než změnila nová verze Androidu 16…

1 Líbí se

X15 zatím taky ticho po pěšině :neutral_face:

Mám Xiaomi 15 Ultra. Snažím se to šmelit pár d změnou regionu. Zatím se nepovedlo. Doufám,že aktualizace dorazí brzy. Dost se na ni těším.

Tak taky mám 15t pro a taky stále nic… jako upřímně asi mi je fuk mě by asi stačil ten OS co mám….spíš mě zaráží informace od autora článku…

1 Líbí se

Dnes ráno 1 listopadu nabídnuta aktualizace na Hyper OS 3. Je to teda velký balík, ale hotovo. Poco F7 Ultra

Dnes ráno stažena aktualizace na Xiaomi 15.

Edit: Jak píše “Slayer6” žádná revoluce se nekoná :sweat_smile: , pouze kosmetické změny. Ten hype kolem Hyper OS 3 byl větší než změny které přináší :rofl:

Právě taky stahuji…. No snad tam něco nepo…. :thinking::wink:

Edit: tak krom změny barviček a ikon jsem žádný zásadní rozdíl nenašel :thinking: čas ukáže :grin:

Stahovalo a rozbalo snad celou hodinu….X15 PRO