Originál článek publikovaný na: Třikrát hurá! Xiaomi HyperOS 2 zamířil na první mobily mimo Čínu
Xiaomi koncem října předvedlo systém HyperOS 2 Přináší důležité optimalizace a řadu AI vychytávek Nyní se jej dočkávají první majitelé globálního Xiaomi 14 Koncem října Xiaomi oficiálně představilo systém HyperOS 2, jehož působnost se dotkne i hodinek či produktů chytré domácnosti, ale nejvýznamnější pochopitelně bude uvnitř smartphonů. Jak před nedávnem informoval samotný výrobce, na první…
Dnes jsem po přečtení článku svůj Xiaomi 14 restartoval a “je to tam” ! Mám ho 2.0.4.0 . Jdu testovat!
Tak to je parádní zpráva! Já zkoušel na Redmi Note 13 Pro 5G, které je také na seznamu listopadového rolloutu, ale zatím nic. Budeme rádi, když nám semka pak napíšeš své zkušenosti. Jsem zvědavý hlavně na optimalizaci a AI
A jste přihlášen v Xiaomi beta programu, nebo je to plnohodnotná aktualizace?
Ač je i tablet Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 uveden v listopadovém harmonogramu, zatím nic .
Pokud jste si ještě do teď nevšimla, tak Xiaomi na SW podporu tabletů za skoro 20 tisíc absolutně s*re.
Mám ho od března, kdy vyšel. Polofunkční operační systém je tam už teda 8 měsíců. A došlo akorát pár “bezpečnostních” aktualizací, které ještě rozbily víc věcí, než spravily.
na mém Xiaomi 14 stále nic
Nevšimla , Hyper OS " šlape " bez problémů a máme tablet též od začátku prodeje v ČR . Nic jineho než tento tablet od Xiaomi nemáme. Tak nemohu posoudit .
Na Xiaomi 14 zatím nic teda…
Mám “POCO X6 PRO 5G” a zatim také nic
Je to plná verze. Do beta global jsem se zapojil před měsícem .Celkem se mi tlf. 2xaktualuzoval. Verzi 2.0.4 mám od včerejška, trochu jsem tomu pomohl tím, že jsem restartoval. Sledoval jsem informace od Xiaomi a vyšlo to!
Takže to je beta verze když jste v beta programu
Tak ještě jednou: nejdříve šlo i beru nyní je to dle článku na který jsem reagoval, PLNÁ verze hyperOS 2.0
Na xiaomi community někdo dával fotku xiaomi 13.t pro a hyper os 2.0 ze mu přišla aktualizace
No nemám, ani po restartu
Pokial ide o Xiaomi 14 tak aktualizacia vychadza zatial iba na Globalnu ROM.
Na Europsku ROM by to malo prist v najblizsich dnoch.
Taky jsme hodně zvědavý na co to s mýma 11T a 13T udělá.
.