Testujeme Fitbit Air: Tohle jsou naše první dojmy z náramku, AI trenéra a nové aplikace

Originál článek publikovaný na: Testujeme Fitbit Air! Tohle jsou naše první dojmy z náramku, AI trenéra a nové aplikace

Reklama Google v květnu představil náramek bez displeje Fitbit Air s cenou 99 eur (asi 2 400 Kč) V Česku oficiálně není k dispozici, my si jej objednali z Německa a už jej testujeme Zaujal nás AI trenér mluvící česky, moderní aplikace a přesné měření zdraví Nevyhovují vám chytré hodinky, ať už proto, že raději…

Kdybych neměl Google hodinky (které sice stále nevypadají designem jako Huawei), tak bych určitě sáhl po tomto. Navíc se vám ani nepoškrábe displej :slight_smile:

1 Líbí se

Sice mám objednán, ale není ještě naskladněn u žádného prodejce v ČR. Předobjednávky zatím nedorazily.:see_no_evil_monkey:

A odkud jsi objednávala? Taky ze zahraničního Google Store?

Nee , z Google Store.cz .Nejzazší termín je 26.června . Objednala jsem barvu Fog, objednávka byla již v květnu potvrzena , zatím krom GS ji nikdo nenabídl a i u nich je už nyní v předprodeji vyprodána .:hugs: Škoda , že není barva náramku i porcelain , jako mám Pixel 10 Pro.

A český Google Store Fitbit Air nabízí? Já ho tam právě nikde neviděl

Pixel Store

Objednávka #1313

Děkujeme za nákup!

Dobrý den Eva, vaši objednávku připravujeme k odeslání. Až ji odešleme, dáme vám vědět.

A nebo si stáhni jejich Shop , Shopify Inc , z Obchodu Play ! Ale tam se musíš zaregistrovat .

Podařila se ti objednávka ? V tom Shopu se dozvíš kolik kusů a v jakých barvách mají volných v předprodeji . Díky shopu mám Fog barvu , poslední kus .

Máš tam výběr i náhradních řemínků , kdyby se ti stávající nelíbil. Mne by se líbil porcelainový,když mám v téže barvě i P10P , ale ta cena. No tak někdy příště :face_savoring_food:

Já objednával pro Svět Androida z https://store.google.com/de. Už to tak děláme roky. Vlastně jsem to udělal zcela automaticky, ani si neuvědomil, že už mají CZ verzi, přitom to vím :slight_smile: . Nebo mi možná přišel z DE email, tak jsem hned objednal.

A přišlo nám to před cca 14 dny. Překvapuje mě, že český Google Shop to nemá stejně rychlé jako DE. Nebo vlastně, když nad tím tak přemýšlím, tak nepřekvapuje :slight_smile:

aha, tak tohle jsem zaznamenal, ale není to oficiální Google Store, nýbrž prodejce třetí strany​:sweat_smile: jediný oficiální Google e-shop je https://store.google.com/?hl=cs

Chlapcům z PixelUltras ač objednávali v Německu a USA , nepotvrdili jim objednávku ani tam ani tam .

Takže asi budou muset do Německa vyjet za náramkem na vlastní pěst , jak se říká :wink: Viz : Tak mediamarkt mi dneska napsal že moji objednávku nemůžou vyřídit. …Asi Google nepočítal , že o Fitbit Air bude takový zájem .

Tak to se omlouvám, no ale tak alespon někde se dá v ČR sehnat pod cenu 3000 Kč :face_with_crossed_out_eyes: ,

např. Instuff za ten náramek chce 3700 kč, to teda není zrovna málo .