Sbohem, legendo? Launcher, který dobyl naše srdce, nejspíš nadobro končí

Neříkám že je to pěkné, ale prostě líbí se mi, jaxi aplikace nasekáš do záložek a rychle a přehledně najdeš co hledáš. Ta plocha je jedna z desítek, které mám v možnostech. A samo GoodLock užívám od Sama Note 9

Nezačne blbnout nic. Mám goodlock od začátku co vyšel a nikdy nezačalo nic blbnout to samé teďka na S25U. Ten Smart launcher je pro mě hrozný co jsme vyzkoušel.

Až na to že přes goodlock si upravím ikony jak chci taky ale ok.

Jsem mega rád za goodlock a že všecko funguje jak má :+1:

Možná jo , jde asi o zvyk , a právě proto se budu těžko loučit s Nova Launcher :anxious_face_with_sweat:

No zatím maká jak má, tak slzy netřeba..

Zatím ano , zatím :thinking: a pak co ? Chtělo by to nějaký klon např. Launcher Nova 2 :hugs: V Česku máme přece také vývojáře , kteří by mohli vymyslet aplikaci se stejným zaměřením jako má nynejší Nova Launcher .

Od roku 2022 vlastní Nova Launcher analytická společnost Branch, která sbírá spoustu dat a nepochybuji, že je i prodává dál. Open Source verzi zařízli, rok a půl žádná aktualizace, protože na tom dělal poslední rok jenom původní vývojář, sám. Za mě tančíš 3 roky s ďáblem. Zkus Hyperion nebo Microsoft, základ nabízí Fossify Launcher.

S čerty zatím vycházím v pohodě :smiley: Vyzkoušela jsem launcherů dost, ale se žádným jsme si tzv. nesedli .:face_with_diagonal_mouth: těžko se dá za tolik let používání zvyknout na jiný . Vzpomněla jsem si, že máme v příbuzenstvu také jednoho vývojáře , prubnu ho zda by něco podobného nesesmolil.:laughing:

Nova Launcher se dnes v noci aktualizovala sama, údiv :scream: :double_exclamation_mark:

1 Líbí se

VYSVĚTLENÍ :……..Nova Launcher gets a new surprise update that wasn’t supposed to be - PhoneArena

2 Líbí se