Už asi týden pozoruji nemožnost vkládat komentáře k článkům.
Taky jsem si vsiml, ale myslel jsem, ze mam jen smulu u par clanku. Nejspis nejaky sirsi problem.
Týden? Já už to mám alespoň 14 dní. Chci vložit komentář a otevře se mi nové okno s článkem. Ani tady se neobjevují nové články a možnost k nim reagovat. Možná se upravuje prostředí. Hlavně řazení komentářů a odpovědi k nim by to chtělo upravit. Je to až nechutně nepřehledné.
Je fakt že komentáře je největší slabina SA. Už jen to že musím otevírat v jiné kartě je voser, pak je tam na výběr několik tlačítek “Odpovědět” a člověk si není jistý co dělá a na co vlastně odpovídá. Chtělo by to zahodit vše co bylo a udělat to znova a lépe.
Co tam hodit snadno scriptem komenty od telegramu https://comments.app/ neboli takto Discussion Widget kdy už bez tak generujete články do telegramu tak stačí k nim diskuze a automaticky pod každý článek. Výsledek něco jako toto… Comments
Já už připomínky k sekci komentářů vzdal, ale k výše popsanému přistupuji empaticky a vstřícně
Ahoj všem. Díky za váš feedback.
O nefunkčním odkazu z článku do komunity, kde se články komentují, víme a už nějakou dobu se snažíme problém vyřešit. Už dokonce známe proč se tak děje, ale ještě se nám nepodařilo problém izolovat natolik, aby mohli udělat opravu.
Chápu že je to nepříjemné a omlouvám se. Makáme na tom
Než tohle bude opraveno tak už svět nebude
I to se může stát. Ale autor SW který využíváme na základě našeho feedbacku udělal úpravy, tak snad budou funkční. Aktuálně je vše v procesu validace a snad do týdne by již mělo být nasazeno na produkci.
Komentáře “u nově vydaných” článků, již fungují. Omlouváme se za výpadek a přejeme super pokec.