Originál článek publikovaný na: Google nabízí nové předplatné. Za úplný pakatel nabízí více úložiště
Google představil novou Lite verzi předplatného Google One Nabízí pouze 30 GB úložiště, ale zato stojí naprostý pakatel Spatřeno bylo pouze v Indii a nevíme, zda přijde i do Česka Služba Google One byla oficiálně spuštěna v roce 2018 a momentálně v České republice nabízí čtyři různé tarify. Zatímco bez předplatného máte zdarma k dispozici…
To je výsměch. Zlatý Mrkwosoft.
Vtipné ani zadarmo bych to nechtěl z 15gb co nabízí je 15gb vše zálohuji na sd kartu v mobilu a v pc na externí HDD
Víc mi vadí ten brutální skok ze 200GB na 2 TB.
V Indii? Tak proč o tom vůbec píšete. Nebo to napište alespoň do nadpisu. Clickbait.
S tím tvým přístupem, všechno je zbytečné, se divím že nezahodíš i mobil :).
Fakt by ti dávalo smysl aby redakce dávala všechny podstatné informace do nadpisu? To si pak podstatu informace přečteš v RSS čtečce, nebo v hedline na Facebooku. To by pak redakce neměla co jíst
Ale obecně je to pořádal levné a vlastně i dost pohodlné řešení.
Super že v Indii, cenná informace. A jak je na tom Lesotho a Antarktida?
Ne, nemá to smysl a nemá jen tam dávat, ale tohle je opravdu clickbait jak vyšitý. Ta informace je nám v ČR uplně k ničemu a číst ten článek byla samozřejmě ztráta času. A musím říct, že na tomto webu si už opravdu dávám bacha a spoustu článků už ani neotevřu, prostě protože smrdí clickbaitem. Takže si přečtu jen nadpis a počkám si, zda o té informaci nebude čloánek an jiném serveru, pak je větší šance, že to bude pro mne relevantní… A když už - co třeba nadpis Google nabízí v Indii levnější předplatné Google One - dočkáme se u nás? Taky hezky clickbaitové, ale už je vidět, že to není nic u nás a ve článku bude něco ve smyslu - Ano, v Indii, ale je možné že to bude u nás, protože podobně to google udělal u předplatného toho a toho, že ho zavedl nejprve tam a pak u nás.
Chápu jak to myslíš, ale pokud by redaktoři takto přistupovali ke všemu. Nedozvěděli bychom se ani, že například Xiaomi začalo podávat nové produkty, které se do Evropy možná ani nepodívají (ale na Aliku je brzo koupíš neoficiálně i z Evropy).
Mě osobně to přijde jako zajímavá informace, jednak se to možná dá nějak obejít a pokud v Indii, tak možná za nějaký čas se obdoby dočkáme i u nás.
A obecně, co dnes v mediích, které žijí z reklamy (= počet zobrazení) což je drtivá většina, není clickbaite. Až většina lidí dokáže ocenit kvalitu online obsahu platbou napřímo (vydavateli), reklamy i clickbaitových titulků výrazně ubyde.
MS nikdy zlatý google a propojení
Klidně já to bez mobilu prežiju ale vy ne pro mně to není nic než komunikační prostředek na zprávy nebo volání maximálně navigace pokud jsem někde kde to neznám na focení mám zrcadlovku a na čtení knížky a na ostatní věci PC takže u mně pohoda
Platit ani ne 4x víc za 10x víc místa není vůbec špatný
Jo, taky bych bral něco jako 1TB za 150 Kč…
K čemu Vám je 10x víc místa, když reálně máte roční nárůst záloh dat mobilů celé rodiny mezi 50-100GB za rok (při velikosti fotky 5MB je to 10000 fotek ročně), spíš méně ? Na 1 TB se dostanu při souzčasném nárůstu odhadem za 10-15 let…